20220629_212231_edited_edited.jpg

Het team 2022

De Witte Tent gaat elke zomer op ontdekkingstocht naar God, samen met heel Putten. Doordat iedereen gezellig meedoet is het elke keer een supergave week! Zin in? Leer het team alvast kennen!

 

'De regenboog is een knipoog van de Vader die zo graag zijn liefde aan jou toont. Hij wil jou laten weten: Mijn kind, ik ben dichtbij. Als je soms bang bent, schuil dan maar bij mij.'

DeWitteTent_Logo_Secundair_edited.png
 
Heidi.jpeg

Heidi Torsius

Gewoon vrolijk

Ook dit jaar ben ik weer van de partij! Heidi, inmiddels 25 jaar en al een aantal jaren actief met witte tent en dabarwerk. Ik houd van gezelligheid en leuke (sportieve) dingen doen, maar vooral van mensen om mij heen! Kom je dit jaar een gezellig praatje maken?

Jesse.jpeg

Jesse Oudshoorn

Een inmiddels niet nieuwe sportieveling

Hoi! Ik ben Jesse en ben 22 jaar. Voor het tweede jaar op rij maak ik deel uit van het Witte Tent team. Vorig jaar ben ik positief verrast door het geweldige enthousiasme van zowel de kinderen als de teamleden en vrijwilligers en dat smaakte naar meer! Ik ben sportief, en houd van muziek. Ik kijk enorm uit naar de Witte Tent week en ik hoop jullie daar allemaal te ontmoeten!

Birgit.jpeg

Birgit van Drie

Klaar voor een onvergetelijke week

Ook dit jaar wil ik mij inzetten voor de witte tent! Mijn naam is Birgit van Drie, 23 jaar oud en hoop samen met jou een onvergetelijke week door te gaan. Zie ik jou?

Machiel.png

Machiel Uitbeijerse

Veel beleven met Jezus!

Even voorstellen: Mijn naam is Machiel Uitbeijerse, vader van 3 kinderen. Ik doe dit jaar voor de 2e keer mee in het team van de Witte tent. Voorheen ben ik zelf ook vaak naar de Witte tent geweest en ik heb er leuke en mooie herinneringen aan. Het lijkt me leuk om met jullie op te trekken. Ik hoop dat we er gezellige, leuke en goede momenten rond de Bijbel mogen hebben. Wie is Jezus en waarom is hij zo belangrijk. Schiet me eens aan, ik heb het er graag is met je over, ook als je andere vragen hebt natuurlijk! 😊

op%20de%20dijk%20jan%20en%20ada_edited.jpg

Jan van Drie

Altijd in voor gezelligheid!

Ik ben Jan, getrouwd en gezegend met 3 dochters en inmiddels ook (bijna) 3 zonen. Ik ben bij de witte-tent betrokken om samen met het gezellige team, in de vakantie bezig te zijn in Gods-koninkrijk, ter opbouw van de gemeente.

Sabine.png

Sabine Oudshoorn

Muziekjes maken blij

Hoi! Ik ben Sabine en ik ben 20 jaar. Dit jaar mag ik weer meewerken aan de Witte Tent, om er een fantastische week van te maken. Ik heb er heel veel zin in om jullie weer te zien, samen te zingen en te horen over God! Tot dan😃

Erica.png

Erica Top

Vindingrijke creatieveling

"Ik ben die Ik ben. Ik zal er zijn"


Vorig jaar mijn eerste ervaring met de Witte Tent en WAUW wat een energie kreeg ik daarvan. Vooral in de week van de Witte tent ontstonden er zoveel mooi momenten. Bouwen aan Gods Koninkrijk met zoveel mensen is fantastisch! De energie, kracht, wijsheid en Zijn liefde is zo voelbaar. Dat wil ik nog een keer meemaken en onderdeel van zijn. Dus dit jaar ben ik weer aanwezig tijdens de week. Ik hoop dat ook u, jij en jullie er zijn. Want dat maakt de Witte tent tot een succes! En dan worden er weer nieuwe herinneringen met een gouden randje gemaakt!


"Kom tot de Vader, kom zoals je bent”!

WhatsApp Image 2021-07-22 at 13.42.14.jpeg

Laura van der Horst

Altijd een vakantiesfeer

Hee hallo! Dit jaar mag ik ook deel uitmaken van de witte tent. Ik ben Laura van der Horst en ik ben 24 jaar oud. Vanaf jongs af aan ben ik al bij de witte tent te vinden, nog leuker om er nu ook weer onderdeel van te zijn! In het dagelijks leven ben ik leerkracht. Daarom vind ik het ook enorm leuk om deze week met jullie koninklijke dingen te gaan doen tijdens de witte tent! Hopelijk ontmoet ik jullie daar! Groetjes!

Karel.jpeg

Karel van Dompseler

Heb er zin in!

Hallo allemaal, ik ben Karel. Al een paar keer heb ik meegedaan met de Witte Tent. Al een hele tijd is het team bezig met de voorbereidingen. Opnieuw hebben we een spannend thema met leuke activiteiten voor iedereen! Zoals je op de foto ziet gaan we dit jaar helemaal in stijl. Ik zie je graag een keer bij de tent verschijnen!

50d78a53-5c37-4fe4-97c2-07ba325e784d_edited.jpg

An-Nienke van Wijncoop

Nog een pabo'er

Hoi, mijn naam is An-Nienke van Wijncoop en ik ben 20 jaar oud. Dit jaar doe ik voor het derde jaar op rij mee als teamlid van de Witte tent. Ik ben zelf vroeger ook veel naar de witte tent gegaan en heb er erg leuke herinneringen aan over gehouden. 
Ik studeer op dit moment aan de Christelijke Hogeschool in Ede (CHE), waar ik de opleiding PABO doe. Ik verheug me erg op de Witte tent week zelf en heb veel zin om jullie allemaal daar te zien. 
Tot dan!

Jaap_edited.png

Jaap Stoffer

Nog één keer dan! ;-)

Hallo allemaal! Mijn naam is Jaap Stoffer, 28 jaar en momenteel student fysiotherapie. Mijn hobby’s zijn muziek maken en turnen (als turner en trainer) daarnaast ben ik bijzonder geïnteresseerd in apologetiek(het verantwoorden/verdedigen van het christelijk geloof). Ik help mee bij de Witte Tent omdat ik graag contact heb met mensen en kinderen en met hen meedenk over hoe de wereld en ons leven in elkaar zit. Uiteindelijk doen we alles met één doel: Onze Koning Jezus de eer geven!

Kim.png

Kim Willemsen

Enthousiaste nieuweling

Hoi! Ik ben Kim en ik ben 19 jaar oud. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de Pabo en dat bevalt mij erg goed! Naast dat ik het dus erg leuk vind om met kinderen bezig te zijn, hou ik ook erg van creatieve dingen doen! Dit is mijn eerste jaar witte tent en ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Gertine.png

Gertine de Graaf

Sportieveling

Hoihoi, mijn naam is Gertine en ik ben 21 jaar oud.

Dit is mijn eerste jaar als teamlid bij de wittetent.

In het dagelijks leven geef ik zwemlessen in Amersfoort, maar ook turnles in Putten.


Ik kan niet wachten totdat de week begint! Zie ik je daar!?

Jurian.png

Jurian Idenburg

(Nog) een meester!

Mijn naam is Jurian, ik doe dit jaar voor het eerst mee met de Witte Tent. Ik vind het ontzettend gaaf om met kinderen en tieners te werken. In het dagelijks leven doe ik dat ook als meester op  De Akker en geef ik eens per drie weken Tempo. Ik zie er enorm naar uit om dit jaar mee te helpen en de kinderen en tieners een onvergetelijke week te bezorgen!

Martine.png

Martine van de Hazel

Enthousiaste terugkomeling

Ha allemaal, Martine hier 💁♀️. Ik hoor bij de oudgedienden en ben duidelijk niet bij de Witte Tent weg te slaan. Elk jaar is anders, met nieuwe mensen en nieuwe ideeën is het altijd weer een feest! Dit jaar staat onze caravan in de Groene Scheg, kids Stef (5) & Veerle (1) komen gezellig kamperen en wederhelft Gerben schuift na zijn werk ook fijn aan. In het dagelijks leven werk ik als leerkracht van groep 5, ben ik (kinder-) koordirigent en manusje van alles als gemeentelid van Hervormd  Putten. Ik hoop jullie te ontmoeten in- of rondom de Witte Tent, graag tot dan!

Louise.jpeg

Louise Verweij

In voor een gezellige ontmoeting

Hoi, mijn naam is Louise Verweij.
Ik ben 20 jaar en momenteel bezig met mijn studie tot doktersassistente. Ik hou erg van gezelligheid om mij heen met vriendinnen. Ik ben sinds dit jaar lid van de Oude kerk en dat bevalt me goed. 
Dit jaar zal ik voor het eerst meedoen aan de Witte Tent. Ik hoop zo veel mogelijk van jullie deze zomer te ontmoeten en samen God te loven! Ik zie ernaar uit nieuwe mensen te ontmoeten!

Corine.jpeg

Corine Meuleman

Meer dan een gebaar

Hallo! Ik ben Corine, 24 jaar en in het dagelijks leven werkzaam als tolk Nederlandse Gebarentaal. In de afgelopen tijd heb ik al heel wat positieve verhalen gehoord over de witte tent en daarom zie ik het als een mooie kans om hier dit jaar een bijdrage aan te mogen leveren. Het lijkt me leuk je te ontmoeten en samen gaan we er een super toffe week van maken!

 
_1144573.jpg

Iets vragen

of reageren?