DIT WAS HET TEAM VAN DIT JAAR!

Wij zijn natuurlijk heel benieuwd naar jou!

Maar goed... Eerst wat over ons:)! We vertellen je graag wat meer over onszelf. Zo leer je ons alvast een beetje kennen! 

Veel plezier!

 
martine.jpeg

MARTINE VAN DEN HAZEL

Onze musicus

Hey! Supertof dat je hier een kijkje neemt om ons (beter) te leren kennen. Ik ben Martine, nog net 30 jaar oud, vrouw van Gerben en mama van Stef. Ik hou er van om creatief te denken en nieuwe uitdagingen aan te gaan, nou.. dat gaat in deze bijzondere tijd wel lukken. Verder ben ik helaas erg ongeduldig, wil ik de dingen die ik doe graag perfect doen & fleur ik op wanneer ik voor een groep sta. Geen verrassing dus dat ik al 9 jaar juf ben en al 12 jaar koordirigent. Ik vind het vooral erg leuk om af en toe met de kids lekker gek te doen! Boven alles geloof ik dat ik alles wat ik doe alleen kan omdat God mij kracht geeft. Soms is het namelijk echt teveel en (maak ik het zelf te) zwaar, maar met Hem is geen berg te hoog. Ken je dit liedje? God zegt het tegen ons en ik bid je toe dat je dat mag weten! "Groter dan een berg zo hoog, mooier dan de regenboog, dieper dan de oceaan is hoeveel Ik van je hou! Maak je dus geen zorgen meer, elke dag ben Ik er weer..als je eens wist hoeveel Ik van je hou!"

38862630_2164745113619799_78396775757470

HEIDI TORSIUS

Gewoon vrolijk

Hoi! Ik ben Heidi, 23 jaar en ik stap dit jaar in de Tour de Witte Tent. Al een aantal jaar eerder heb ik Witte Tent gegeven en dat wilde ik dit jaar weer. Gelukkig kan dit nu, op een andere manier, tóch doorgaan! Ik ben creatief, houd van lachen, gezelligheid, muziek, racefietsen en volleyballen en ben het liefst de hele dag bezig. Heb je een vraag voor mij? Schiet me aan als je me tegenkomt!🙋🏻♀️

Frank65 (2).jpg

FRANK LICHTENDONK

Dol op de Witte Tent

Hoi, ik ben Frank, en hier op de foto zie je me met mijn vrouw Hetty en onze dochters! We wonen in Putten en hebben al heeeeel vaak meegedaan met de Witte Tent. 

Dat komt omdat ik het zo ontzettend leuk vind om in het team van de Witte Tent te zitten. Elke dag al die vrolijke kinderen, leuke verhalen, sportieve activiteiten en spellen en natuurlijk leuke gesprekken met elkaar.

Dit jaar doen we alles anders. Maar! We gaan natuurlijk onze best doen om het weer heel leuk te maken!

Hopelijk zien we je ergens 'on the tour! :). Groetjes!

Klaske.jpg

KLASKE KUIPER

Onze EHBO-er!

Ik ben Klaske, kom uit Putten en normaliter werkzaam in de gehandicaptenzorg. Nu vakantie!! Hoera, de witte tent! Ondanks dat er dit jaar geen échte tent staat zie ik er naar uit om je te ontmoeten, misschien wel gewoon bij jou in de straat? Kom je langs? Lijkt me leuk!! Tot dan!

Anne%20Ruth_edited.jpg

ANNE-RUTH VAN DE GEER

Nieuw dit jaar!

Hoi! Ik ben Anne-Ruth en ik ben 21 jaar.
Ik ken niemand die zoveel van patat houdt als ikzelf, je kan mij heel makkelijk laten schrikken en ik heb een enorme hekel aan tegenwind. 
Verder vind ik het heel leuk om dingen te doen met kinderen en jongeren, ik krijg er energie van! Dat is dan ook een van de redenen dat ik meedoe met de Witte Tent dit jaar. Het is mijn eerste keer, dus ik ben onwijs benieuwd! Ik hoop je daar te zien!

bert.jpg

BERT VAN OOSTENDE

Een echte gangmaker!

Ha beste mensen,


Mijn naam is Bert van Oostende. Ik ben 25 jaar en werk als meester op basisschool de Wegwijzer in Putten. Ik mag me dit jaar (weer) toevoegen aan het team van de Witte Tent. Het zou heel goed kunnen dat u me twee jaar geleden bij de tent in de Groene Scheg heeft gezien, toen was ik namelijk ook al onderdeel van het team. Ondanks dat we het dit jaar compleet anders aan gaan pakken, heb ik er heel veel zin in! Ik denk dat we een onwijs leuk programma voor jullie gemaakt hebben en heb zin om jullie gauw te ontmoeten. Hopelijk hebben jullie er net zo veel zin in als ik.


Hopelijk tot snel!

Jaap_edited.png

JAAP STOFFER

Niets is te gek voor hem!

Hallo allemaal! Mijn naam is Jaap Stoffer, tijdens de tentweek 27 jaar en momenteel student fysiotherapie. Mijn hobby’s zijn muziek(piano, gitaar etc.) en turnen (als turner en trainer) daarnaast ben ik bijzonder geïnteresseerd in apologetiek(het verantwoorden/verdedigen van het christelijk geloof). Ik doe mee met Witte Tent omdat ik graag contact heb met mensen en met hen meedenk over hoe de wereld en ons leven in elkaar zit. Uiteindelijk doen we alles met één doel: Onze Koning Jezus de eer geven!

Karel.JPG

KAREL VAN DOMPSELER

Kersverse nieuwkomer!

"Meedoen in het team van de Witte Tent? Gaaf, dat wil ik meemaken!"  Ik ben Karel van Dompseler, samen met de overige leden gaan wij dit jaar op tour met de Witte Tent. Zoals heel veel kinderen en tieners in Putten ken ik de Witte Tent al van jongs af aan. Nu mag ik zelf meedoen en samen met jullie een leuke en mooie tijd gaan beleven. 


Ik kan niet wachten tot we starten, dit jaar dus met een heel ander concept. Als jij er ook bij bent maken we er samen een superleuke week van! ️

op%20de%20dijk%20jan%20en%20ada_edited.jpg

JAN EN ADA VAN DRIE

Altijd in voor gezelligheid!

Wij zijn Jan en Ada en zijn gezegend met 3 dochters en inmiddels ook (bijna) 3 zonen.

Jan en ik zijn bij de witte-tent betrokken om samen met het gezellige team,

in de vakantie bezig te zijn in Gods-koninkrijk, ter opbouw van de gemeente.

IMG-4621.jpg

MIRIAM BRUNT

Als er iets geregeld moet worden..!

Hoi!


Ik ben een van die mensen die in de vakantie bij jou in de wijk komt. 

Mijn naam is Miriam Brunt. Getrouwd en moeder van twee jongens, Lucas en Thomas. Ik ga graag tennissen en ik vind het leuk om van alles en nog wat te regelen :) 

Ieder jaar is het voor ons een verrassing wie naar de tent komt, maar dit jaar is dat nog eens extra de vraag! Want alles gaat anders dan anders, maar geloof me: het is zeker zo leuk als alle voorgaande jaren! Ik ben heel benieuwd hoeveel kinderen we gaan zien en tasjes we mogen uitdelen. Ik hoop jou in ieder geval te ontmoeten! Wie weet, tot ziens!

Frank63.jpg

HETTY LICHTENDONK

Het creatieve brein..

Wie ben ik?


) ik ben 33 jaar oud

) ik ben vanaf mijn 16e jaar al samen met Frank

) dit jaar zijn wij 12,5 jaar getrouwd 

) samen hebben wij 2 lieve dochters 

) ik houd van chips

) ik heb een zwak voor bruine schaapjes

) ik houd van Terschelling én Italië 

) sinds 2019 ben ik eigenaar van een sieradenwebshop

) wij hebben thuis 2 konijnen en 2 vissen

) ik zit voor het 10e jaar in een Witte-Tent-team 

) een wit bolletje met kaassouflee sla ik nooit af 


Tot zover! Weet je al wie ik ben...?

Aangenaam: Hetty Lichtendonk

50d78a53-5c37-4fe4-97c2-07ba325e784d_edited.jpg

AN-NIENKE VAN WIJNCOOP

Dit jaar voor het eerst

Hoi ik ben An-Nienke van Wijncoop, ik ben 19 jaar oud en ben één van de teamleden van de Witte tent dit jaar. Mij ga je vooral zien op de avonden voor de tieners. Dit is mijn eerste jaar dat ik een teamlid ben. Zelf ben ik vroeger heel vaak bij de witte tent geweest en heb ik hele leuke ervaringen gehad.


Ik vind het erg leuk om met kinderen om te gaan en dat is ook één van de redenen dat ik nu de opleiding leerkrachtondersteuner in Zwolle ga doen. Ik heb zelf ook twee jaar voetbaltraining gegeven   aan een meidenteam bij SDC. Verder verheug ik me er op deze witte tent week en hoop ik dat we jullie een leuke week kunnen geven.