Dit is het team 2022

De Witte Tent is de volksnaam van de Vakantie Bijbelweek Putten. Elk jaar beleven we een actieve week met heel Putten. Vragen? kijk bij 'Reageren'.


Wij zijn heel benieuwd naar jou! Maar eerst wat over ons, leer ons alvast kennen!

 
38862630_2164745113619799_78396775757470

Heidi Torsius

Gewoon vrolijk

Ook dit jaar ben ik weer van de partij! Heidi, inmiddels 24 jaar en al een aantal jaren actief met witte tent en dabarwerk. Ik houd van gezelligheid en leuke dingen doen; toevallig komt dat dit jaar bij de witte tent weer ruim aan bod! Ga je met ons mee op safari? Ik kijk erg uit naar deze avontuurlijke reis! 🦒🦏🦓

WhatsApp Image 2021-07-21 at 16.28.00.jpeg

Jesse Oudshoorn

Een nieuwe sportieveling

Hoi! Ik ben Jesse en ben 21 jaar. Dit jaar versterk ik voor het eerst het team van de Witte Tent. Ik ben sportief, en houd van muziek. Ik kijk enorm uit naar de Witte Tent week en ik hoop jullie daar allemaal te ontmoeten!

WhatsApp Image 2021-07-21 at 19.35.37.jpeg

Birgit van Drie

Bouwen aan Gods koninkrijk

Hey, hallo😃 Mij kun je ook tegen komen tijdens de witte tent op safari week. Mijn naam is Birgit van Drie. En het klopt, de dochter van Jan en Ada van drie die jullie ook tegen kunnen komen. Het lijkt me zo mooi om buiten, jong en oud te bouwen aan Gods koninkrijk. Samen op ontdekking gaan. Ga jij ook mee? Ik heb zin om jou te ontmoeten. Tot dan 🐒🦁🐘

foto.jpg

Machiel Uitbeijerse

Veel beleven met Jezus!

Even voorstellen: Mijn naam is Machiel Uitbeijerse, vader van 3 kinderen. Ik doe dit jaar voor het eerst mee in het team van de Witte tent. Andere jaren deed ik dat meer zo nu en dan. Dat gaat dit jaar dus veranderen! Voorheen ben ik zelf ook vaak naar de Witte tent geweest en ik heb er leuke en mooie herinneringen aan. Het lijkt me leuk om met jullie op te trekken. Ik hoop dat we er gezellige, leuke en goede momenten rond de Bijbel mogen hebben aan de hand van Petrus’ leven met Jezus. Wat heeft die man veel met Hem beleefd! Boeiend!

op%20de%20dijk%20jan%20en%20ada_edited.jpg

Jan van Drie

Altijd in voor gezelligheid!

Ik ben Jan, getrouwd en gezegend met 3 dochters en inmiddels ook (bijna) 3 zonen. Ik ben bij de witte-tent betrokken om samen met het gezellige team, in de vakantie bezig te zijn in Gods-koninkrijk, ter opbouw van de gemeente.

c6b5fe6d-5d8a-4045-98e9-a4c229ce2fa2.jfif

Sabine Oudshoorn

Muziekjes maken blij

Hoi! Ik ben Sabine en ik ben 19 jaar. Ik doe de pabo en vind het ontzettend leuk om met kinderen op te trekken! Ook houd ik veel van muziek maken. Ik heb heel veel zin in de witte tent week en ik zie er naar uit ook jullie te ontmoeten!

erica.jpg

Erica Top

Vindingrijke Nieuweling

Dit jaar mag ik onderdeel uitmaken van het team de Witte Tent. Super tof! Ik ben creatief in doen en denken, houd van gezelligheid en humor. Eigenlijk is niets is mij te gek (denk graag in oplossingen)!

Ik ben een dankbaar en gezegend persoon met zoveel mooie mensen om mij heen, waaronder mijn man, zoontje, familie en vrienden.

Dit jaar hoop ik samen met jullie nieuwe en mooie herinneringen te kunnen maken in geloof, met elkaar te ontdekken en samen op weg gaan in de naam van Jezus. Ga jij met mij mee?

WhatsApp Image 2021-07-22 at 13.42.14.jpeg

Laura van der Horst

Altijd een vakantiesfeer

Hee hallo! Dit jaar mag ik ook deel uitmaken van de witte tent. Ik ben Laura van der Horst en ik ben 23 jaar oud. Vanaf jongs af aan ben ik al bij de witte tent te vinden, nog leuker om er nu ook weer onderdeel van te zijn! In het dagelijks leven ben ik leerkracht. Daarom vind ik het ook enorm leuk om deze week met jullie op safari te gaan! Het belooft een enorme reis te worden. Hopelijk ontmoet ik jullie allemaal tijdens de reis! Groetjes!

50d78a53-5c37-4fe4-97c2-07ba325e784d_edited.jpg

An-Nienke van Wijncoop

Dit jaar voor het eerst

Hoi ik ben An-Nienke van Wijncoop, ik ben 19 jaar oud en ben één van de teamleden van de Witte tent dit jaar. Mij ga je vooral zien op de avonden voor de tieners. Dit is mijn eerste jaar dat ik een teamlid ben. Zelf ben ik vroeger heel vaak bij de witte tent geweest en heb ik hele leuke ervaringen gehad.


Ik vind het erg leuk om met kinderen om te gaan en dat is ook één van de redenen dat ik nu de opleiding leerkrachtondersteuner in Zwolle ga doen. Ik heb zelf ook twee jaar voetbaltraining gegeven   aan een meidenteam bij SDC. Verder verheug ik me er op deze witte tent week en hoop ik dat we jullie een leuke week kunnen geven.